Nieuws

Opera-klassiekers, uitgevoerd door het Betuws projectkoor “Boeren, Burgers en Buitenlui”. Met medewerking van: Maaike Widdershoven (sopraan), Het Strijkkwartet o.l.v. Scarlett Arts en Ineke Geleijns (piano en muzikale leiding).

De brede variatie aan klassieke uitvoeringen in de concertserie ‘Muziek op het landgoed’ past bij de diverse jaargetijden. Mariënwaerdt biedt bezoekers een aangenaam verpozen.

Het door het publiek te vormen projectkoor ‘Boeren, Burgers en Buitenlui’ wordt begeleid door sopraan Maaike Widdershoven en vormt samen met ‘Het Strijkkwartet’ de basis voor de meezingopera op zondag 6 november. Het Culemborgs Mannenkoor presenteert op zondag 20 november de Sint-Nicolaas Cantate van Bernard Zweers. Het mannenkoor laat zich omlijsten door diverse kinderkoren uit de regio, muzikaal begeleid door pianist Jos Rodermans. Op zondag 18 december een middag vol klassiekers uit The American Songbook – in kerstsfeer en met een intieme bezetting van zangers, piano en contrabas. De drie concerten van het winterseizoen krijgen met Pasen een vervolg. Op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017 worden de hoogtepunten uit de Matthäus Passion vertolkt en omlijst door het Betuws strijkersensemble ‘Jetset’, aangevuld met vertellingen van acteur Michiel Kerbosch vanuit het perspectief van Jozef de timmerman, de vader van Jezus.

De concerten zijn los of in een passe-partout arrangement te boeken; een diner of verblijf op het landgoed maakt van iedere voorstelling een avondvullend programma. Kaarten zijn verkrijgbaar op http://www.theaterkantoor.nl/muziekophetlandgoed/

Bron: rivierenland.nl

Muziekles zoeken

Kies hieronder een instrument, kies vervolgens de locatie. Je krijgt dan alle mogelijkheden in beeld.